CRM Blog

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

Valcore Blog

Velkommen til vores blog, her blogger vi om Dynamics CRM.
Sophia Bach has not set their biography yet

Problemer med at eksportere?

Der er for nylig sket en ændring i opsætningen af Excel. Denne ændring, betyder at nogle brugere oplever, når man eksportere fra Microsoft Dynamics CRM til et regneark, så er regnearket blankt.blankt excel

 

Det er som sagt en ændring i Excel, som er skyld i dette, men man kan relativt nemt ændre det tilbage.


I Excel klik på Filer og derefter indstillinger. klik på indstillinger

 

...
Continue reading
2200 Hits
0 Comments

CRM 2016 - Hvad er nyt?

Microsoft Dynamics CRM er nu tilgængeligt med nye funktioner til gavn for både brugere og administratorer. Her giver vi dig en opdatering på, hvad der er nyt, og hvad man som bruger skal vide.


Sporing muligt fra alle enheder
CRM 2016 kommer bl.a. med en ny CRM-applikation til Outlook gør sporing muligt overalt – dvs. at man nu også kan spore mails fra Outlook online, Outlook på telefoner og Outlook til Mac. Man kan spore både indgående og udgående mails, oprette nye kontakter i CRM direkte fra en mail eller oprette CRM poster.

 

 

 blogmarts

...
Continue reading
2533 Hits
0 Comments

Microsoft Dynamics CRM 2015 til Microsoft Office Outlook

Er du blevet opdateret til Microsoft Dynamics CRM 2015 eller 2016 eller bliver du det snart? Så skal du have opdateret din Outlook-klient, hvis du bruger Microsoft Dynamics CRM sammen med din Outlook.

 

Hvis man ikke for gjort dette, kan det medføre at ens Outlook kommer til at køre langsomt eller at ens CRM funktioner ikke fungerer optimalt.

 

Vi har derfor lavet en guide til, hvordan du sammen med din nye version af Microsoft Dynamics CRM, får Outlook til at virke som tidligere.

...
Continue reading
3888 Hits
0 Comments

Gratis social medie overvågning fra Microsoft

Gratis social medie overvågning fra Microsoft

I foråret kommer Microsoft med et nyt salg- og relationsskabende værktøj: Microsoft Social Listening.

Microsoft Social Listening giver dig mulighed for at overvåge og analysere på sociale medier som f.eks. Facebook, Twitter eller blogs.

Microsoft Social Listening kan blandt andet hjælpe dig med: 

-Hvad bliver der sagt om dig eller dit produkt?

cc_MSL_sentiment_chartcc_MSL_sentiment_chart.png

-Hvordan går snakken om dine konkurrenter eller kunder?

...
Continue reading
2737 Hits
0 Comments

Manglende dubletkontrol i Microsoft Dynamics CRM 2013

Sammen med opgraderingen til Microsoft Dynamics CRM 2013, har Microsoft besluttet at CRM 2013 ikke længere skal have dubletkontrol på oprettelse og rettelse af f.eks. kontaktpersoner, kundeemner og firmaer.

Microsoft anbefaler, at man i stedet benytter Bulk Duplicate Detection. Vi anbefaler, at man derfor formulerer en dubletkontrolprocess. Det kan f.eks. være at lave en dubletansvarlig som gennemgår dubletter inden for et bestemt interval. Eller instruerer sine brugere til at bruge Bulk Duplicate Detection med jævne mellemrum.

Du kan blandt andet køre en Bulk Duplicate Detection via en avanceret søgning eller en visning. Følgende eksempel er fra en visning. Du starter med at stå på en visning og markerer minimum to (i dette tilfælde kontaktpersoner). Under mere-prikkerne finder du Registrer dubletter og vælger om du vil køre en undersøgelse For de markerede poster eller For alle poster på alle sider.  

dublet1.pngNedenstående dialogboks kommer op. Her kan du blandt andet vælge, om du vil køre den samme undersøgelse med fast interval eller kun denne ene gang.

dublet2.png

Du kan også vælge at få en mail når den kørt jobbet. Vælger du ikke det vil du kunne finde din Bulk Duplicate Detection under indstillinger - Datastyring - Job til registrering af dubletter. Her vil du få nedenstående dialogboks. dublet4.PNG

...
Continue reading
2487 Hits
0 Comments
valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!