CRM Blog

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

Valcore Blog

Velkommen til vores blog, her blogger vi om Dynamics CRM.

CRM 2016 - Hvad er nyt?

Microsoft Dynamics CRM er nu tilgængeligt med nye funktioner til gavn for både brugere og administratorer. Her giver vi dig en opdatering på, hvad der er nyt, og hvad man som bruger skal vide.


Sporing muligt fra alle enheder
CRM 2016 kommer bl.a. med en ny CRM-applikation til Outlook gør sporing muligt overalt – dvs. at man nu også kan spore mails fra Outlook online, Outlook på telefoner og Outlook til Mac. Man kan spore både indgående og udgående mails, oprette nye kontakter i CRM direkte fra en mail eller oprette CRM poster.

 

 

 blogmarts

 

Ny CRM mobil-app

Microsoft har skabt en ny CRM app til telefoner. Telefon-appen har samme funktioner som på tablet-versionen, men er optimeret til telefoner. Den gamle mobil-app hedder nu CRM til telefoner – Express, og den er stadig tilgængelig til download. Her finder du CRM apps til download.

blog marts 2

 

Brug Word og Excel skabeloner i CRM
For at oprette og bruge dokumenter og regneark hurtigere er der nu skabt en ny funktion, der gør det muligt at oprette automatisk standardiserede dokumenter ud fra CRM-data, fx salgsprognoser, kontrakter og tilbud. Dette er ikke alene mere effektivt, men sikrer også en ensartet, professionel kommunikation.

 

blog marts 3

 

 

SharePoint-dokumenter tilgængelige fra telefoner og tablets
Såfremt din organisation har en SharePoint-integration er det nu muligt at få vist sine dokumenter fra mobile enheder, hvilket gør livet lettere, når man er på farten.

 

Interaktive dashboards og formularer
Dashboardet i servicehubben og formularer bliver nu mere levende med nye designs. Få visuelle øjebliksbilleder og dobbelt visuelle filtre, der hjælper med at prioritere arbejde og identificere de mest presserende arbejdsopgaver. Der er også tilføjet flere funktionaliteter til dashboardet, fx er det nu muligt at gendele en sag direkte fra dashboardet. I denne version er er servicehubben optimeret til kundeservice, men dette vil blive udvidet, så også andre scenarier kan vises optimalt i et interaktivt dashboard.

 

Husk at du altid kan kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål til opdateringen.

 

Produkter, produktbundter og produktfamilier i Mic...
Microsoft Dynamics CRM 2016 - Nyt til administrato...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!