Kickstart pakken

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

Kickstart

Kickstart pakken er rettet mod kunden, der selv har de tekniske kompetencer og modet til selv at tilpasse Microsoft Dynamics 365 med systemets indbyggede tilpasningsværktøjer.

Valcore’s rolle i dette scenarie er, at hjælpe kunden i gang og få guidet dem i den rigtige retning. Vi gør dette ved, i samarbejde med kunden, at afdække de grundlæggende behov. Herefter forbereder vi systemet, således at kunden efterfølgende kan overtage tilpasningen og tilføje felter, rette i visninger osv.

Valcore støtter efterfølgende med support i det omfang det måtte være nødvendigt, således at kunden holdes på rette kurs, hele vejen i mål.

 

 

 

Pakken indholder:

  • Work-In-workshop, evt. fordelt over to halve dage, hvor vi afdækker jeres forretning- og arbejdsprocesser, som CRM systemet skal understøtte. Efterfølgende sørger Valcore for at indbygge den grundlæggende struktur og funktionalitet, således at CRM systemet forberedes til at I selv kan overtage tilpasningen af felter, visninger osv.

  • CRM Livline, i form af op til 2 timers support og sparring. Vi støtter jer under processen, så I har en professionel sparringspartner I kan rette spørgsmål til og få gode råd undervejs.

  • Tilbud på Supportabonnement ved samtidig bestilling af et support plus abonnement får I første måned gratis. Abonnementet starter når I går live med jeres CRM løsning.

 

 

Send os en e-mail Bliv ringet op!

Angiv Valcore A/S som din Microsoft Partner og få professionel sparring til din CRM løsning!

Valcore's Partner ID:

3296654


Læs, hvordan du gør her!

valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!