Startpakken (Gratis)

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

Implementering af et CRM system behøver ikke altid være baseret på langsigtede og omkostningstunge projekter. I mange tilfælde kommer man rigtig langt med at starte op med en standard CRM løsning, for lige at få mulighed for at "snuse" til systemet, inden man tilpasser det til sine behov. Microsoft Dynamics CRM er meget anvendeligt selv i standard udgaven og det er muligt at prøve det af i 30 dage helt gratis. Det kræver blot, at man registrerer sine firma- og kontaktoplysninger hos Microsoft, så er man i gang, men...

Startpakke4

...vi har erfaret, at det kan være udfordrende at få sat systemet korrekt op, hvis man ikke lige har teknisk indsigt, og derfor løber ind i nogle problemer som i sidste ende bliver en hindring for at komme godt igang med systemet. Hos Valcore vil vi gerne sikre, at vores kunder får et godt, problemfrit førstehåndsindtryk af Microsoft Dynamics 365.

Derfor tilbyder vi en Startpakke, hvor man nemt og hurtigt kan komme i gang med at prøve Microsoft Dynamics CRM 365! Vi står for alt det tekniske i forbindelse med registrering og standardopsætning af systemet. Derudover giver vi en introduktion til systemets hoveddele med udgangspunkt i jeres behov, så kunden bliver klar til selv at gå på opdagelse i alle de muligheder Microsoft Dynamics 365 giver.

 

 

Startpakken er gratis, og indeholder også 30 dages gratis licens!

 

 

Pakken indeholder:

  • 30 dage gratis prøveversion af Microsoft Dynamics CRM Online, hvor vi løbende hjælper jer til at få indblik i systemets muligheder. Vi sørger også for systemkonfiguration og registrering af jeres brugere.

  • Overblik: Under prøveperioden bliver I guidet igennem Microsoft Dynamics CRM Online og får overblik over de nye muligheder CRM systemet giver jer.

  • Oprettelser og vedligeholdelse: I bliver guidet i, hvordan I opretter og vedligeholder jeres relationer til kundeemner, kunder, kontaktpersoner mv.

  • Salgsstyring: I bliver guidet i, hvordan I kan styre jeres salg via salgsmuligheder og dashboards.

  • Indlæsning af stamdata: I bliver guidet i, hvordan I selv kan indlæse jeres egen kunde-stamdata.

  • Konvertering til abonnement: Når I beslutter jer for at tegne et abonnement, hjælper vi jer hele vejen.

 

Startpakken er det helt rigtige valg til at ”snuse” til systemet og finde ud af om Microsoft Dynamics 365 er det rigtige valg for din virksomhed, uden omkostninger.

 

Send os en e-mail Bliv ringet op!

Angiv Valcore A/S som din Microsoft Partner og få professionel sparring til din CRM løsning!

Valcore's Partner ID:

3296654


Læs, hvordan du gør her!

valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!