ClickDimensions

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

ClickDimensions logo

ClickDimensions Email Marketing og Marketing Automation til Microsoft Dynamics 365 giver marketingmedarbejderen muligheden for at generere og kvalificere kundeemner af høj kvalitet, samtidig med at salgsmedarbejderen får mulighed for at prioritere de bedste kundeemner og salgsmuligheder.

Med Email Marketing, Surveys, Nurture Marketing, Web Tracking, Lead Scoring, Social Discovery, Form Capture, Landing PagesSubscription Management, Campaign Tracking og mere, giver ClickDimensions virksomheder mulighed for at opdage, hvem der er interesseret i deres produkter, kvantificere deres niveau af interesse og handle i forhold til disse.

Med ClickDimensions får i en fuld marketing-pakke som er 100% integreret i jeres CRM system, så alle data er samlet et sted. Med marketing og salg samlet i samme system, fjernes det manuelle arbejde med at flytte modtagere for marketingkampagne fra et system til en andet, sælgere kan med enkle klik tilføje modtagere til nurture marketing og kampagner, og salgsafdelingen kan let se hvilke marketing tiltag der er taget i forhold til de enkelte firmaer/kontakter i CRM og dermed aktivt følge op på disse, når de er kvalificerede.

 

Introduktionsvideo fra ClickDimensions!

 

 

Yderligere information:

CDCertifiedLogo100px

 

 

Send os en e-mail Bliv ringet op!

Angiv Valcore A/S som din Microsoft Partner og få professionel sparring til din CRM løsning!

Valcore's Partner ID:

3296654


Læs, hvordan du gør her!

valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!