Faktanet integration

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

FaktanetFå det bedste fra de to systemer ved at integrere de store mængder af viden omkring byggeprojekter i fra FaktanetLive med funktionerne til styring af salg og marketing i Microsoft Dynamics 365.

 

FaktanetLive er Bygge Informations online portal, hvor du kan finde opdateret viden om byggeprojekter i Danmark og resten af Skandinavien. Bygge information holder byggeprojekterne i portalen opdaterede med bl.a. lokation, størrelse, budget, byggestart- og slutdato,  interessenter i projektet mm.

 

Med Integrationen kan disse informationer hentes ind i dit Microsoft Dynamics CRM system, så du herfra kan arbejde målrettet med projekterne samt firmaer og kontaktpersoner der er knyttet til dem.

 

Integrationen sikrer, at informationerne i Microsoft Dynamics 365 altid er opdaterede med det nyeste fra FaktanetLive – uden at du behøver søge projekterne frem og manuelt opdatere ny information.

 

Find de projekter, firmaer og kontakter i FaktanetLive I ønsker at arbejde med og tilføj dem til eksportmappen. Hent dem til Microsoft Dynamics 365 med ét klik hvorved nye projekter, firmaer og kontakter oprettes mens eksisterende poster opdateres med evt. ny information. (Se pdf-dokumentet for en fuld liste over data der er medtaget i integrationen).

 

 

Integrationen indeholder:

  • Tilpasning af felter på Salgsmulighedsformularen til at indeholde data fra FaktanetLive
  • Tilføjelse af forbindelsesroller til automatisk at knytte projekter med firmaer og kontaktpersoner i CRM
  • Oprettelse til én eller flere konti i FaktanetLive
  • Knap til at hente data fra FaktanetLive

   

Bemærk! integrationen indeholder standardtilpasning af formularerne så de passer til felterne i FaktanetLive. Yderligere tilpasning af formularerne kan f.eks. afdækkes og implementeres på en workshop eller i forbindelse med en Godt-i-Gang pakke (læs mere om Godt-i-gang pakken her).

 

 

 

Send os en e-mail Bliv ringet op!

Angiv Valcore A/S som din Microsoft Partner og få professionel sparring til din CRM løsning!

Valcore's Partner ID:

3296654


Læs, hvordan du gør her!

cloudpower tight 60px ms crm2011 216x95 mspartner silver accelerate2 60pxsmallbusiness MS Dynamics CertifiedFor CRM-Online c 60px scribe certified 60px CDCertifiedLogo60pxMS tech spec

valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!