CRM & XRM Projekt

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

CRMprojektXRMprojektEt CRM Projekt er typisk målrettet virksomheder, som er nået til et punkt, hvor der er behov for at styrke salg, marketing eller service for at forøge indtjeningen og sænke omkostningerne og dermed booste virksomhedens værdi.

Et XRM Projekt retter sig mod erhverv, der har behov for at optimere deres forretning inden for områder, der ligger ud over standard Microsoft Dynamics CRM. Eksempelvis hoteladministration, eventhåndtering, kursusadministration, telemarketing mv.

Gennem optimering og effektivisering af manuelle arbejdsprocesser, opnår sælgere, kundeservice-medarbejdere og serviceteknikere at optimere deres effektive arbejdstid, således at virksomheden tilsvarende kan minimere omkostningerne.

Dette gøres bedst ved at implementere en CRM strategi, der tager udgangspunkt i virksomhedens kerneområder og er fleksibel nok til at kunne følge med virksomhedens udvikling.

Hos Valcore har vi fokus på at tilbyde vores kunder Microsoft Dynamics 365 / XRM projekter, der giver målbar forøget værdi, høj brugeradoption og som afspejler jeres omskiftelige behov.

Det gør vi ved at etablere et tæt langsigtet partner-samarbejde med jer, baseret på gensidig tillid og respekt. Gennem vores agile projektmetoder, sikrer vi at systemet løbende følger med udviklingen i jeres forretning.

Samtidig sørger vi for at jeres medarbejdere er fortrolige med- og effektive i deres daglige arbejde med Microsoft Dynamics 365, gennem løbende videreuddannelse og vidensoptimering.

 

Send os en e-mail Bliv ringet op!

Angiv Valcore A/S som din Microsoft Partner og få professionel sparring til din CRM løsning!

Valcore's Partner ID:

3296654


Læs, hvordan du gør her!

valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!