Tillægsydelser

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

Integration

Tillaegsydelser integration croppedMed en integrationsløsning til Microsoft Dynamics 365 kan du eksempelvis forbinde Microsoft Dynamics CRM med dit økonomisystem, og automatisk overføre informationer vedr. kunder, ordrer og fakturaer eksempelvis. Eller du kan integrere dit website, hvor besøgende automatisk registreres som kundeemner i Microsoft Dynamics 365. Med en gensidig Microsoft Sharepoint-integration har du mulighed for at se CRM-relaterede data i Microsoft Sharepoint og Sharepoint-relaterede data i Microsoft Dynamics 365.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for integrationsløsninger til Microsoft Dynamics CRM!

 

Datamigrering

Tillaegsydelser datamigrering croppedI Microsoft Dynamics 365 er der flere muligheder for automatisk at indlæse data i systemet hurtigt og effektivt. Typisk er der behov for at få lagt kunder, kundeemner eller produkter ind i systemet og mange gange er disse data relateret til hinanden på kryds og tværs. Vi har flere års erfaring med migrering af komplekse datarelationer og hjælper gerne til en smertefri proces for dig og din virksomhed.

Kontakt os og fortæl om dine behov for indlæsning af data, i Microsoft Dynamics 365, så lægger vi en plan sammen!

 

Opgradering

Tillaegsydelser opgradering croppedHvis du har en tidligere version af Microsoft Dynamics CRM, eksempelvis version 2011 eller 2015, kan du opgradere den til den nyeste version Microsoft Dynamics 365. Det er også muligt at opgradere en On Premise eller Hosted løsning til en Online løsning.Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at opgradere din ældre udgave af Microsoft Dynamics CRM til den nyeste version!

 

Konvertering

Tillaegsydelser konvertering croppedHar du en anden form for CRM-system, som du ønsker at konvertere til Microsoft Dynamics 365 er dette også muligt. Mange virksomheder vælger at konvertere til Microsoft Dynamics 365 blandt andet fordi det er langt foran konkurrerende produkter på mange områder, giver et væld af brugervenlige funktioner til f.eks. business intelligence og datavisualisering. Derudover kan det nemt tilpasses så det understøtter andre, udvidede CRM-scenarier.

 

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at konvertere til Microsoft Dynamics 365!

 

Udvikling

Tillaegsydelser udvikling cropped2Har du et specifikt behov for at få udviklet ekstra funktionalitet, ændret på eksisterende funktionalitet eller måske et behov for at få opfundet en løsning til en given udfordring, så tilbyder vi også disse ydelser. Vi har flere års erfaring med at udvikle og implementere komplekse løsninger, som ikke kan realiseres udelukkende med standardfunktionerne i Microsoft Dynamics 365.

Kontakt os og fortæl om dine behov for udvikling i Microsoft Dynamics 365, så lægger vi en plan sammen.

Send os en e-mail Bliv ringet op!

Angiv Valcore A/S som din Microsoft Partner og få professionel sparring til din CRM løsning!

Valcore's Partner ID:

3296654


Læs, hvordan du gør her!

valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!