CRM Pakkeløsninger

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

crm meeting2 maniHos Valcore møder vi mange forskellige virksomheder som ikke blot har forskellige behov for, men også meget forskellige udgangspunkter for implementering af Microsoft 365. Nogle virksomheder har ingen eller meget ringe IT-kompetencer og ønsker at få leveret det færdige system.  Andre virksomheder har gode IT-kompetencer eller blot mod på selv, at tilrette deres CRM system.

I Microsoft Dynamics 365 er det relativt enkelt at tilpasse grundlæggende ting, som at tilføje og fjerne felter på formularer, oprette og justere visninger, eller konfigurere workflows til automatisering af påmindelser mv.

Hos Valcore tilbyder vi forskellige pakke-løsninger til at komme godt i gang med Microsoft Dynamics 365, uanset hvilket udgangspunkt vores kunder har.

 

Valcore's CRM Pakke-løsninger

 

Startpakke150x160

Startpakken

Til virksomheden, som ønsker at få mere indblik i Microsoft Dynamics 365 med en 30 dages gratis prøveudgave. Vi tilbyder en uforpligtende gennemgang af systemets funktioner med udgangspunkt i kundens behov. Pakken er gratis.
Læs mere...

 

 

 

Kickstart150x160

Kickstart pakken

Kickstart pakken er rettet mod kunden, der selv har de tekniske kompetencer og modet til selv at tilpasse Microsoft Dynamics 365 med systemets indbyggede tilpasningsværktøjer.

Vi hjælper kunden i gang og får guidet dem i den rigtige retning. Vi gør dette ved, at afdække de grundlæggende behov, bygger skelettet for løsningen og forbereder vi systemet, således at kunden selv kan overtage tilpasningen efterfølgende.
Læs mere...

 

 

 

Godt-i-gang150-156

Godt i gang pakken

Godt i gang pakken er målrettet de virksomheder, der ønsker at få implementeret en løsning, der understøtter et udsnit af deres forretning (fx salgsprocesserne). Med godt i gang pakken tilpasser vi CRM systemets layout, indlæser virksomhedens egne kundedata, installerer integration til Microsoft Outlook og sørger for grundlæggende brugeruddannelse. Kort sagt en pakkeløsning, der gør virksomheden køreklar til at arbejde med Microsoft Dynamics 365.
Læs mere...

 

 

 

CRMprojekt150x160CRM Projekt

Et CRM Projekt er typisk målrettet virksomheder, som er nået til et punkt, hvor der er behov for at styrke salg, marketing eller service for at forøge indtjeningen og sænke omkostningerne og dermed booste virksomhedens værdi gennem implementering af en CRM strategi.
Et CRM projekt indeholder typisk en implementering af Microsoft Dynamics 365, hvor både layout og funktionalitet tilpasses i forhold til virksomhedens arbejdsprocesser, hvor det samtidig tilsikres at optimere og automatisere administrative processer.
Læs mere...

 

 

 

XRMprojekt150x160XRM Projekt

Et XRM Projekt retter sig til mod virksomheder, der har behov for at optimere deres forretning inden for områder, der ligger ud over standard Microsoft Dynamics 365. Eksempelvis hoteladministration, eventhåndtering, kursusadministration, telemarketing mv.

Microsoft Dynamics 365 har et teknisk fundament, der gør det muligt at bygge løsninger der understøtter relationer mellem ”hvad-som-helst”. Dette muliggør at man kan benytte Microsoft Dynamics 365 som grundlæggende platform til at administrere hele sin forretning.

Hos Valcore har vi massiv erfaring med XRM-løsninger, vi er meget stærke på forretningsforståelse og har ikke mødt en teknisk udfordring, vi ikke har været i stand til at løse, endnu.
Læs mere...

 

 

 

CRM Pakkerne, i perspektiv

I nedenstående figur, har vi illustreret hvor langt I kommer med de forskellige CRM pakke-løsninger fra Valcore, før I selv skal tage over.

 

CRMpakker daekning

 

 

Uanset hvad jeres behov er og hvilket udgangspunkt I kommer med, er vi hos Valcore sikre på at vi kan hjælpe jer godt i gang med Microsoft Dynamics 365. Kontakt os eller lad os kontakte jer og fortæl om jeres situation, så giver vi et bud på, hvordan I får success med Microsoft Dynamics 365.

 

Send os en e-mail Bliv ringet op!

Angiv Valcore A/S som din Microsoft Partner og få professionel sparring til din CRM løsning!

Valcore's Partner ID:

3296654


Læs, hvordan du gør her!

valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!