HVAD ER DIT BEHOV?

Alle virksomheder er forskellige, og derfor skal jeres CRM-løsninger også være det. Hvis I brug for andet eller mere end det, vi skitserer her, så tag fat i os. Vi elsker en udfordring!

GODT FRA START

Er det jeres debut med CRM? Eller har I allerede et CRM-system, men får ikke det udbytte, I forestillede jer? Så hjælper vi jer godt fra start. Selv i en mindre virksomhed er Microsoft Dynamics 365 en god ide – I får overblik over jeres kunder og kan se hidtil gemte muligheder. Vores løsning er tilpasset jeres aktuelle behov, og introduktionskurset sikrer, at I får brugt de muligheder, jeres CRM indeholder.


GODT I GANG

Flere mellemstore virksomheder har allerede et CRM-system, men det kan være en udfordring at få alle ombord – også selv om det samlede dataoverblik optimerer jeres arbejdsgange og sikrer, at alle bolde bliver grebet. Vi guider jer til CRM-succes ved at erstatte papirlapper, ulæste referater og individuel hukommelse med en struktureret løsning, der er tilpasset jeres nuværende behov.


GODT I MÅL

I store virksomheder er Microsoft Dynamics 365 ofte del af strategien – fx i salg og kunderelationer – fordi en gennemtænkt løsning giver mærkbar vækst. Men hvis I ikke er kommet dertil endnu, hjælper vi med at skræddersy en løsning til jer og integrere det i virksomheden. Vi ser vores funktion som opbyggende og rådgivende, og via vores langvarige samarbejde sikrer vi, at I får det optimale ud af jeres CRM-investering.


SPECIFIKKE BEHOV

Vi løser også mere specifikke opgaver med eksisterende Microsoft Dynamics 365-løsninger, så I får optimeret brugen af jeres CRM. Uanset om det er en integrationsløsning mellem Microsoft Dynamics 365 og andre systemer, opgradering til nyeste version af Microsoft Dynamics 365, konvertering fra et andet CRM-system eller flytning af hele CRM-løsningen ud i skyen, så I får lettere remote adgang til kundedata – så er vi klar. Med vores store erfaring har vi øje for de mindste detaljer, og vi tester altid grundigt, så løsningen er køreklar fra dag 1.