Opgraderingspakke for Microsoft Dynamics 365

Valcore ApS Logo (c) Valcore ApS 2012

Med en Opgraderingspakke sikres I en god overgang, når I ønsker at opgradere jeres Microsoft Dynamics CRM system til en nyere version.

Der kommer ca. hvert 2. år en ny version af Microsoft Dynamics CRM, så systemet hele tiden er følger med de nye muligheder og lever op til kravene der stilles fra brugerne.

 

opgradering5

Hvad enten i ligger Online eller på egen server, er det løbende nødvendigt at tage stilling til en opgradering af systemet. Ligger i Online sker opgraderinger automatisk og det er derfor en fordel at forberede sit system til de nyeste krav. Ligger I på server bør I overveje, hvilke fordele I går glip af, ved ikke at følge med udviklingen.

 

Opgraderingspakken er for dig der har et tilpasset system og som ikke vil risikere at miste vigtige funktioner i forbindelse med en opgradering. 

 

 

 

 

 

Pakken indeholder:

  • Service eftersyn af jeres eksisterende Microsoft Dynamics CRM, hvor vi gennemgår jeres CRM løsning for at finde eventuelle komplikationer (ændringer i kodekrav, brug af gamle formularer osv.) inden opgraderingen. Mindre justeringer udføres under eftersynet, mens større udfordringer estimeres og afregnes særskilt.

  • Working Workshop, en hel dag hvor vi gennemgår systemet og optimerer jeres eksisterende løsninger i forhold til de nye muligheder systemet tilbyder. På workshoppen ligger fokus på tilpasninger af layout, dashboards og processer. Ændringer af scripting, plug-ins og rapporter estimeres og afregnes særskilt.

  • Opgradering af CRM. Ligger i på egen server eller hosted vil pakken desuden indeholde selve opgraderingen af systemet. Ligger i online står Microsoft for selve opgraderingen og systemet skal derfor blot gøres klar til dette.

 

  • ½ dags uddannelse (3 ½ time) af brugere hvor vi gennemgår det nye design, nye features og muligheder. Vi ser på, hvordan hverdagen kan gøres nemmere med den nyeste version af Microsoft Dynamics 365.

 

 

Send os en e-mail Bliv ringet op!

Angiv Valcore A/S som din Microsoft Partner og få professionel sparring til din CRM løsning!

Valcore's Partner ID:

3296654


Læs, hvordan du gør her!

valcoremap2 
 
Vores adresse:
Industrivej 48
4000 Roskilde, Danmark
Telefon: +45 70 22 14 64
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 34472726
Åbningstider:
Mandag til Torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Weekend lukket

Kig forbi!

Hos Valcore er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en gennemgang af Microsoft Dynamics CRM. Vi brænder for CRM og vi er gode til at skabe en god forståelse for hvordan CRM kan bruges i en virksomhed, hvad enten der er fokus på salg, marketing, service eller noget helt andet!