CRM 2011 VS CRM 2013 – HVAD ER ÆNDRET?

I dette blogindlæg kan du få et overblik over hvad der er ændre fra Microsoft Dynamics CRM 2011 til CRM 2013. Jeg går ikke i detaljer med funktionalitet, men vil i stedet holde fokus på at vise hvor de gamle features er placeret, og hvordan man navigerer i den nye version.

LAYOUT PÅ FORMULARER

Når CRM 2011 opgraderes til CRM 2013 (Orion) bibeholdes det eksisterende layout, dog i “det nye look”. Ønsker man at tage skridtet videre kan man manuelt opgradere formularerne til de nye “Orion-formularer”, som vist herunder. Det anbefales at gå hele vejen, hvis man ønsker at kunne udnytte alle de nye tiltag i CRM 2013 fuldt ud.

NAVIGATIONSPANEL ÆNDRET TIL NAVIGATIONSBAR

Navigationspanelet er fjernet fra venstre side af vinduet, forenklet og flytte op i toppen af vinduet.

RIBBON ÆNDRET TIL KOMMANDOBAR

Det velkendte Ribbon er ændret til en mere intuitiv og overskuelig kommandobar. At gå fra Ribbon til kommandobaren har haft en væsentlig betydning ift. performance – systemet arbejder væsentligt hurtigere med denne nye ændring.

 

DASHBOARD, LISTEVISNINGER OG FORMULARER

En smagsprøve på hvordan de nye vinduer tager sig ud i CRM 2013…

 

ALT I ÉT VINDUE

I Microsoft Dynamics CRM 2013 arbejder man i det samme vindue hele tiden, der åbner ikke nye vinduer, hver gang man går ind på noet nyt. Måden man navigerer frem og tilbage er viaen funktion svarende til “breadcrumbs” (brødkrummer på dansk) i navigationsbaren.

 

Det var lidt ny information vedr. ændringerne fra CRM 2011 til CRM 2013… følg med her på bloggen for at holde dig opdateret – der er flere blog indlæg på vej…