HURTIGERE OG MERE OVERSKUELIG NAVIGATION MED FØRSTE OPDATERING TIL DYNAMICS CRM 2015

Som bruger af Microsoft Dynamics CRM Online 2015, vil du inden for de næste måneder opdage en lille ændring i navigationen, som du sikkert vil blive glad for.

 

Med den første opdatering (update rollup 1) til Dynamics CRM 2015 bliver navigationen lettere. Med Dynamics CRM 2013 blev navigationen flyttet i toppen af CRM hvor man ved at køre til siden fik adgang til de forskellige poster under hovedområderne. Denne funktion er nu blevet forbedret, så du fra et hovedområde får adgang til at se alle underområderne, uden at skulle køre musen til siden.

Når du f.eks. klikker på hovedområdet Salg, vil du ikke længere skulle scrolle frem og tilbage mellem de forskellige muligheder som Kundeemner, Salgsmuligheder eller Firmaer for at komme til det ønskede område. I stedet har ruller der et vindue ned, hvorfra du via ikoner har adgang til alle underområderne i ét billede, så du hurtigt kan klikke dig til det ønskede.

 

Klik på listen ved siden af Microsoft Dynamics CRM for at få vist hovedområderne:

 

Klik på hovedområdet for at få vist de underliggende områder. Ikonet for området du klikker på blive lidt større end de andre:

 

Står du allerede på et hovedområde f.eks. Salg og visningen over firmaer, finder du de underliggende områder ved at klikke på pilen ved siden af Salg:

 

Go arbejdslyst!