Information om overgangen fra den gamle Dynamics 365 webklient til Unified Interface

Hvem vedrører denne information?

Denne information vedrører primært brugere af Dynamics 365 for Sales Online.

 

Hvad er Unified Interface?

Unified Interface er udviklet af Microsoft til at give brugere af Dynamics 365 for sales Online en forbedret brugeroplevelse. Med et 100% responsivt design giver Unified Interface dig en bedre visnings- og interaktionsoplevelse uanset om du arbejder via browser, tablet eller telefon.

 

Hvad kan du selv gøre?

I september 2019 annoncerede Microsoft, at brugere af Dynamics 365 for Sales Online skal overgå fra den gamle webklient til det nye Unified Interface senest d. 1. oktober 2020.

I løbet af 2020 vil du modtage en mail fra Microsoft med emnet ”Change is coming! Automatic transition to Unified Interface”, hvor de tilbyder en planlagt overgangsdato før d. 1. oktober 2020. Du vil modtage mailen mindst 30 dage før den foreslåede dato.

 

1. Hvis du gerne vil gennemføre overgangen til Unified Interface på den foreslåede dato

Hvis du gerne vil have at overgangen skal finde sted på den foreslåede dato, skal du aktivt godkende dette for de enkelte miljøer, ved at logge på Unified Interface scheduling portal. Godkendelsen skal foretages af en bruger med rollen Global administrator eller Serviceadministrator. Overgangen gennemføres altså ikke på den foreslåede dato uden jeres godkendelse.

 

2. Hvis du gerne vil flytte datoen for overgangen til Unified Interface

Hvis du ønsker at flytte datoen for overgangen til Unified Interface skal du logge på Unified Interface scheduling portal og ændre datoen for hvert enkelt miljø. Ændring af datoen kan kun foretages af en bruger med rollen Global administrator eller Serviceadministrator.

For yderlige hjælp til dette se Ofte stillede spørgsmål: Overgang til Unified Interface.

 

3. Hvis du ikke ønsker overgangen til Unified Interface gennemført før 1. oktober 2020.

Hvis du ikke ønsker at gennemføre overgangen før sidste øjeblik, skal du ikke foretage dig noget på nuværende tidspunkt. Vær dog opmærksom på, at overgangen dermed sker automatisk d. 1. oktober 2020. Efter denne dato er det ikke længere muligt at benytte den gamle webklient.

 

Brug for hjælp?

Find mere information om overgangen til Unified Interface her: FAQ og Kontrolliste.

Det anbefales at gennemgå kontrollisten omhyggeligt for at sikre, at du er klar til overgangen til Unified Interface. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 14 64 eller via support@valcore.dk