OPGRADERING TIL DYNAMICS CRM 2015 ONLINE – PLANLÆG JERES OPGRADERING!

For at opgraderingen sker, skal denne dato godkendes af en administrator.

Som administrator har du mulighed for at godkende den planlagte dato eller at planlægge en anden dato for opgraderingen, hvis den valgte ikke passer jer.

For at forberede jer på opgraderingen, vil Microsoft løbende sende administratorerne af CRM informations-e-mail i perioden frem mod opgraderingen. Dette starter 90 dage før den planlagte opgraderingsdato.

GODKENDELSE AF OPGRADERINGSDATO:

Som administrator, vil du i toppen af jeres Dynamics CRM 2013 Online se en en gul informationsbar: Opdatering er planlagt Opdateringen til Microsoft Dynamics CRM Online 2015 er nu planlagt til den xx-xx-2015. Godkend venligst, eller ret planlægningen.

Klik på Administrer opdatering for at komme til administrationssiden.

Marker den instans du vil godkende for og klik Godkend Opdatering.

Har I både en sandkasseforekomst og produktionsforekomst, skal opdateringen godkendes for begge.

For at sikre at alt er som det skal være, kan det være en god idé at planlægge sandkasseforekomsten til opgradering før produktionsforekomsten, så i har tid til at teste funktionerne inden de slår igennem på produktionsforekomsten.

Ønsker du at ændre datoen for opgraderingen, kan du klikke på Omlæg opdateringen, hvorefter du får mulighed for at vælge en ny dato og en ekstra dato, hvis ikke den førstvalgte skulle passe i Microsofts kalender. Følg processen, til du får beskeden om at din opgradering er planlagt.

E-MAILS FRA MICROSOFT OM OPGRADERINGEN TIL 2015

Som administrator af Dynamics CRM 2013 Online vil du modtage en række e-mails fra Microsoft som informerer dig om den kommende opgradering.

90 dage før den planlagte opgradering vil du modtage første e-mail. Derefter vil du modtage dem 30 dage før, 15 dage før og 7 dage førden planlagte dato. I alle disse e-mails vil du have mulighed for at komme til administrationssiden, hvis du ønsker at ændre den planlagte dato. Datoen kan ændres helt frem til 24 timer før den valgte dato.

Status efter opgraderingen
Når opgraderingen er gennemført, vil du modtage endnu en e-mail om status for opgraderingen.

Skulle der have være problemer vil du modtage en e-mail om dette, og Microsoft vil forsøge at opgradere dit system igen på den alternative dato.

Skulle opgraderingen heller ikke lykkedes på den alternative dato, vil Microsoft tage kontakt til dig for at sikre, at en opgradering finder sted.

Vær opmærksom på, at jeres Dynamics CRM 2013 Online kun kan opgraderes hvis I anvender de nye formularer, der kom med 2013 versionen. Det er nødvendigt at deaktivere alle gamle formularer, for at opgraderingen kan lykkedes. Dette er kun relevant hvis jeres Dynamics CRM tidligere er blevet opgraderet fra version 2011 til 2013.

I blogindlægget ”2011 formularer fjernes fra opgraderede Microsoft Dynamics CRM 2011” kan du læse mere om, hvordan du let ser hvilke formularer I anvender.