CRM 2016 – HVAD ER NYT?

Microsoft Dynamics CRM er nu tilgængeligt med nye funktioner til gavn for både brugere og administratorer. Her giver vi dig en opdatering på, hvad der er nyt, og hvad man som bruger skal vide.

Sporing muligt fra alle enheder
CRM 2016 kommer bl.a. med en ny CRM-applikation til Outlook gør sporing muligt overalt – dvs. at man nu også kan spore mails fra Outlook online, Outlook på telefoner og Outlook til Mac. Man kan spore både indgående og udgående mails, oprette nye kontakter i CRM direkte fra en mail eller oprette CRM poster.

 

 

Ny CRM mobil-app

Microsoft har skabt en ny CRM app til telefoner. Telefon-appen har samme funktioner som på tablet-versionen, men er optimeret til telefoner. Den gamle mobil-app hedder nu CRM til telefoner – Express, og den er stadig tilgængelig til download. Her finder du CRM apps til download.

 

 

Brug Word og Excel skabeloner i CRM
For at oprette og bruge dokumenter og regneark hurtigere er der nu skabt en ny funktion, der gør det muligt at oprette automatisk standardiserede dokumenter ud fra CRM-data, fx salgsprognoser, kontrakter og tilbud. Dette er ikke alene mere effektivt, men sikrer også en ensartet, professionel kommunikation.

 

 

 

SharePoint-dokumenter tilgængelige fra telefoner og tablets
Såfremt din organisation har en SharePoint-integration er det nu muligt at få vist sine dokumenter fra mobile enheder, hvilket gør livet lettere, når man er på farten.

 

Interaktive dashboards og formularer
Dashboardet i servicehubben og formularer bliver nu mere levende med nye designs. Få visuelle øjebliksbilleder og dobbelt visuelle filtre, der hjælper med at prioritere arbejde og identificere de mest presserende arbejdsopgaver. Der er også tilføjet flere funktionaliteter til dashboardet, fx er det nu muligt at gendele en sag direkte fra dashboardet. I denne version er er servicehubben optimeret til kundeservice, men dette vil blive udvidet, så også andre scenarier kan vises optimalt i et interaktivt dashboard.

 

Husk at du altid kan kontakte os på kontakt@valcore.dk, hvis du har spørgsmål til opdateringen.