Information om overgangen fra Dynamics 365 for Outlook til den nye Dynamics 365 App for Outlook

Hvem og hvad vedrører denne information?

Denne information vedrører primært brugere af Dynamics 365 for Sales Online (CRM).

Dynamics 365 for Outlook, også kaldet CRM-klienten, er for CRM-online brugeres vedkommende udfaset fra Microsoft og bliver derved kun supporteret frem til 1. oktober 2020. Dynamics 365 for Outlook erstattes nu af den nye mere robuste og brugervenlige Dynamics 365 App for Outlook.

OBS: Vi gør opmærksom på, at selvom udfasningen af Dynamics 365 for Outlook kun er gældende for online brugere, så anbefaler Microsoft, at også On Premise brugere benytter sig af muligheden for at skifte til den nye Dynamics 365 App for Outlook.

 

Hvad er Dynamics 365 App for Outlook?

Den nye Dynamics 365 App for Outlook er en App, som kan hentes direkte fra CRM, og som på mange måder fungerer som Dynamics 365 for Outlook (CRM-klienten). Dog er brugerfladen anderledes. Med Dynamics 365 App for Outlook kan du:

  • Få vist oplysninger om Dynamics 365-kontakter og -kundeemner, mens du arbejder i Outlook. Du kan få vist disse oplysninger i forbindelse med en mail, et møde eller en aftale. Du kan for eksempel se telefonnumre, firmanavn, sidste og næste aktiviteter og seneste poster fra Dynamics 365.
  • Sammenkæd mailmeddelelser, møder og aftaler med en Dynamics 365-post med et enkelt klik. For eksempel kan du tilknytte en mail til et bestemt firma eller en bestemt salgsmulighed eller sag. Dynamics 365 App for Outlook understøtter også brugerdefinerede objekter.
  • Åbn Dynamics 365-poster direkte for at søge efter eller angive mere detaljerede oplysninger.
  • Tilføj et telefonopkald, en opgave- eller aftaleaktivitet i Dynamics 365.
  • Opret en ny Dynamics 365-post for ethvert objekt (posttype).
  • Tilføje mailskabeloner, videnartikler og salgsmateriale, når du opretter en mail eller arrangerer et møde.
  • Spor Outlook-kontakter i Dynamics 365.

Hvad kan du selv gøre?

Lige nu behøver du ikke at foretage dig noget, og frem til d. 1. oktober 2020 kan du være tryg ved at Microsoft fortsat vil supportere og udgive opdateringer til CRM-klienten. Herefter er det dog ikke længere tilfældet.

Ønsker du derimod at skifte til Dynamics 365 App for Outlook allerede nu så du har overblikket og kan få den nødvendige hjælp og rådgivning, anbefaler vi at du kontakter os. Så guider vi dig sikkert igennem skiftet til Dynamics 365 App for Outlook før d. 1. oktober 2020.

 

Brug for hjælp?

I Valcore vil vi naturligvis gerne imødekomme skiftet fra CRM-klienten til App’en og hjælpe vores kunder godt igennem. Derfor tilbyder vi support til at komme i gang med Dynamics 365 App for Outlook. Kontakt os på telefon 70 22 14 64 eller support@valcore.dk.

Endvidere afholder vi d. 30. april 2020 et webinar, hvor vi vil gennemgå den nye Dynamics 365 App for Outlook og guider jer til, hvordan man kommer i gang. Har du ikke mulighed for at deltage allerede på torsdag tilbyder vi webinaret en gang hver måned frem til d. 1. oktober 2020. Se en oversigt over vores planlagte webinarer her

For vores kunder med supportabonnement er webinaret gratis. Kontakt os på support@valcore.dk og få din gratis adgang.

For øvrige kunder og andre interesserede er der netop nu halv pris. Normalprisen er 498 kr. Benyt blot rabatkoden C19ALL.

Find mere information om App for Outlook her: Oversigt over Dynamics 365 App for Outlook