INTEGRATION MELLEM EN FÆLLESKALENDER I OUTLOOK OG MICROSOFT DYNAMICS CRM

Integrationen mellem kalenderen i Outlook og Dynamics CRM er som standard kun mulig til én kalender. Dog kan der være situationer hvor én person har behov for, at have integration til en fælles kalender, som alle skal kunne se. Det kan f.eks. være en kursuskalender, hvor kurserne administreres i Dynamics CRM, men hvor alle gerne vil kunne se dem i en fælles outlook-kalender.

Følgende vejledning viser hvordan du kan oprette forbindelse til en ”underkalender” i Outlook. En kalender som kan deles med andre og hvor kurserne kan organiseres, uden at de fylder i planlæggerens kalender.
Når en kalender oprettes som en underkalender til din primære kalender, arver denne CRM –funktionerne og mulighederne for sporing er derfor mulig.

Vælg visningen i Outlook hvor du ser Mappelisten i venstre side. (I Outlook 2013 findes Mappelisten ved at klikke på i bunden og vælge Mapper)

Højreklik på Kalender-mappen og klik Ny kalender

Der åbnes et vindue hvor du kan give den nye mappe et navn. Klik OK.

Fælleskalenderen oprettes som en undermappe til kalenderen. Da den ligger som en undermappe har denne funktionaliteten fra CRM.

Aftaler der oprettes fra Outlook til CRM kan oprettes direkte i denne kalender med de forskellige CRM-funktioner. Aftaler der oprettes i CRM og synkroniseres til Outlook lægges automatisk i den primære kalender, men kan herfra flyttes til underkalenderen, ved at trække dem over til den rette kalender.

Ønsker du at dele kalenderen med andre, kan dette gøres via almindelig Outlook-funktionalitet under kalendertilladelser.