VIGTIG INFORMATION FRA MICROSOFT FALL’14 UPDATE RELEASE

Det er tid til at forberede sig på den næste større opdatering, som kommer til efteråret 2014.

Datoen og alle detaljer er endnu ikke meldt ud, men vi har fundet lidt vigtige informationer, som vi vil dele med jer. Vi har plukket nogle af de vigtigste punkter, som kan påvirke jeres CRM 2013 og som I derfor skal være opmærksomme på.

CRM 2011 FORMULARER BLIVER FJERNET FRA CRM SYSTEMER DER ER OPGRADERET FRA 2011 TIL 2013!

Er jeres system blevet opgraderet, men uden at I er kommet i gang med de nye 2013 formularer, er det tid til at gøre noget nu.

Microsoft fjerner de CRM 2011 formularer der var opdateret til 2013 med den næste release. Ligger CRM Online er det derfor vigtigt at sikre sig, at alle tilpassede felter og kode ligger på de nye formularer, så ikke I mister noget når releasen rulles ud.

UNDERSTØTTEDE BROWSERE

I samme omgang stopper Microsoft med at understøtte Internet Explorer 8 og 9. Hvis I anvender en af disse, vil I derfor kunne opleve problemer med funktionaliteten på CRM 2013.

UNDERSTØTTEDE SOFTWARE PLATFORME

Outlook klienten (Microsoft Dynamics CRM for Outlook) vil ikke længere være understøttet for følgende:

  • Windows Vista
  • Windows Server 2008 Remote Desktop Services
  • Microsoft Office 2007

Ligger jeres CRM 2013 på en hostet eller OnPremise løsning skal I være opmærksomme på, at Microsoft med Fall ’14 releasen stopper med at understøtte følgende servere og SQL Server versioner:

  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Small Business Server (All versions)
  • Microsoft SQL server 2008
  • Microsoft SQL Server 2008 R2

På sigt er Microsofts plan, at Microsoft Dynamics CRM Server kun skal være rettet mod Windows Server 212, Windows Server2012 R2 og SQL Server 2012.

Vi har her medtaget nogle af de vigtigste punkter, I som kunder skal være opmærksommer på. På Microsofts blog: Important information about supported configurations in the next release for CRM, kan I finde lidt flere informationer.

Det er dog stadig begrænset, hvor meget konkret viden Microsoft har sendt ud omkring denne opdatering, men vi vil selvfølgelig følge med og opdatere bloggen her, løbende som der kommer nyt.

Har I spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte os.